fbpx
Продължете към съдържанието

Картини-Пана

Картини за декорация за дома, офиса и пана за стена

Добре дошли в Картини и Пана – StefArt Stone S.A.S. ! Тук ще Ви помогнем да декорирате дома, офиса или хотела с подбрани сюжети за всеки вкус.

Предлагаме модерни картини, които с лекота ще намерят място в съвременния интериор, както и картини с мотиви от български шевици и символи, рисувани камъни. Ще Ви дадем и идея – една хубава картина е чудеснен подарък, който ще радва дълго време близък човек.

 Нашата мисия е да направим изкуството по-достъпно за всеки български дом.
Разгледайте нашата галерия с изработени картини и украсете дома си на разумна цена, направете оригинален и качествен подарък – категорията картини и пана е точното място!
Колекцията ни е разширена – сега повечето картини и пана за стена могат да бъдат изработени в 6 различни размера.
За Ваше улеснение, може да направите поръчка и без регистрация в сайта – процесът е улеснен и не отнема повече от 3 минути. Може да направите и бърза поръчка като ни позвъните по телефона.
Картините с поръчка се изработват специално за Вас по Ваша поръчка и на всяка се отделя индивидуално внимание.
В рамките на 3 до 10 дни изработваме и доставяме с Еконт Експрес до посочен от Вас адрес или офис на Еконт.
Опцията “Преглед преди плащане” гарантира качеството ни – винаги може да проверите пратката преди да платите на куриера. Всички картини и пана са придружени със сертификат, кутия и са готови за окачване на стена.
Ако не сте уверени каква декорация за стена да изберете – потърсете ни за съвет. Ще опитаме да Ви бъдем максималко полезни в избора как да направите най-стилен и уютен дома или офиса.
Картини и Пана – StefArt Stone S.A.S. Ви пожелава приятни емоции в света на изкуството!