fbpx
Продължете към съдържанието

Картини за стена с рисувани камъни – Поредица “Шареното Село”

IMG 20181007 211304

С картини да преобрзаим дома си   – колорит и уют с малко средства

Ще ви представя една поредица от картини с рисувани камъни, която отговаря на всички  критерии как да преобразим дома в  слънчев и колоритен дом!
Домът е нашето специално местенце, където  намираме топлина, вдъхновение, мотивираме се, почиваме, работим, отглеждаме децата си, обичаме.
Ето защо е толкова важно той – Домът, да бъде уютен, цветен, да бъде в хармония с всички тези случващи се там емоции.
Картините са изработени с ръчно рисувани камъни върху дървена основа с дебелина 2 см, използвани са акрилни безвредни бои и защитно покритие, което освен блясък придава и устойчивост на боите.
Камъчетата са събирани с много любов и старателно издирвани в полите на красивата планина Беласица, пресичана от много лудите понякога води на петричката река “Луда Мара”.
Цветовете са слънчеви, пъстри и наситени, създаващи настроение и светлина .

Картини от поредицата “Шареното Село” живеят в домове, както в България, така и в много други държави по света – Америка, Италия, Германия, Гърция, Англия, което подчертава твърдението, че изкуството граници няма 🙂

Картините се изработват в размери 40/30 см и 50/40 см. Основата е дърво 2 см. Нямат нужда от рамкиране. Готови за окачване. Всяка картина се съхранява и транспортира безопасно в кутия, която е подходяща и удобна и за подаръчни цели. Времето за изработка е от 5 до 10 дни.

Може да се свържете с мен

на имейл: s.a.s@stefartstone.com, чрез контактната форма на сайта и на тел: 0876 668603

Ако имате време може да разгледате всички картини и пана в Арт Магазина

Или да видите Картини и Пана с Временни Намаления