Продължете към съдържанието

Цени и доставка


Как да поръчате от сайта?


За да поръчате картина от сайта има два начина. Единият е да се свържете с мен по имейл: s.a.s@stefartstone.com, или директно по телефона: 0876/668-603 Посочете наименованието на картината, която сте си избрали и ще уточним доставката. Другият вариант е да разгледате онлайн магазина  и да следвате стандартните стъпки. Ако имате каквито и да било въпроси не се колебайте да ми ги зададете. Приоритетът ми винаги е бил моите почитатели да останат максимално удовлетворени от това, че са избрали моето изкуство.


Цени и отстъпки


Цените са посочени под всяка картина. Според размера на картините цените варират. Затова от бутона “изберете опция” ще може да изберете варианта, който искате.


Доставка


Доставката се извършва с “ЕКОНТ”  до офис или адрес. Пратката е задължително с “опция преглед“. Ако картината не отговаря на очакванията Ви, можете да я откажете и върнете веднага. Картините се опаковат лично от мен, за да съм сигурна, че няма да има никакъв шанс за повреда. Имате възможност да върнете вашата поръчка до 14 дневен срок от покупката съгласно Общите Условия на сайта (без да давате каквито и да било обяснения или да попълвате документи).

Плащане


За максимално удобство на клиентите предлагам 2 варианта за плащане. Може да изберете най-удобният за Вас .


Плащане чрез наложен платеж

   Когато получите пратката чрез куриер имате задължително “опция преглед” преди да заплатите. Ако пради някаква причина поръчката не отговаря на очакванията Ви, просто отказвате пратката.


Плащане по банков път

 Можете да заплатите вашата картина и по банков път. След финализиране на поръчката полувачавте всички данни на банковата ми сметка и веднага след като е осъществен превода, пратката се изпраща на посоченият от Вас адрес. Повече информация на този линк==>>Плащане по банков път 


Ако имате каквито и да било въпроси – не се колебайте да се свържете с мен! 

Винаги съм на разположение да помагам на този телефон – 0876/668-603 – StefArt Stone S.A.S.

картини и пана, пана за стена, онлайн арт магазин картини